In de omgeving is heel veel te doen. Of je nu houdt van wandelen, fietsen, watersport, vissen, winkelen of de natuur. Er zijn talloze fietsmogelijkheden: van een klein lokaal ommetje tot dagroutes van 30 en 60 kilometer. Of maak een fietstocht langs het Veluwemeer bij Nunspeet.

Nunspeet is een gezellig dorp met vele gezellige terrasjes en restaurantjes op loopafstand.

Ook is het mogelijk om de prachtige omgeving rond Nunspeet wandelend te verkennen. Vele wandelroutes zijn voor u uitgestippeld.   
Breng beslist een bezoek aan het Hulshorsterzand, het grootste stuifzandgebied van Europa. Tussen het Veluwse Bos en de oude Zuiderzeestraatweg liggen twee hectare grote Kijktuinen. Het Veluwemeer leent zich voor zwemmen, varen, surfen, vissen en duiken. Er zijn ook diverse recreatieplassen. Zin in een attractiepark? Ook dat kan! Bezoek het Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen.

 

 

Het Veluwemeer is een prima plek om je een hele dag te kunnen vermaken. 

Vissen, bootje huren, zwemmen. Het kan er allemaal!


Het Veluwemeer bereikt u in 5 autominuten.

Hanzestad Harderwijk kenmerkt zich natuurlijk door het Dolfinarium. Maar Harderwijk heeft meer; sfeervolle restaurantjes, in de oude binnenstad vind u een groot aanbod aan winkels en vele karakteristieke panden. 

Harderwijk is een bruisende stad welke in alle jaargetijden diverse activiteiten organiseert. 

 

Harderwijk bereikt u in 10 autominuten.


Een bezoek aan het kleinste stadje van Nederland is ook een must. We hebben het hier over Staverden welke ook een gelijk genaamd landgoed heeft met een prachtig kasteel. 

Een heerlijke wandeling en aansluitend een kop koffie met uitzicht over de prachtige kasteeltuin is een aanrader.


De provincie Flevoland is dichterbij dan u denkt. 

Met de Veluwerandveer kunt u in het voorjaar en zomer ieder half uur de oversteek maken. U kunt een bezoek brengen aan polderdorp Biddinghuizen of een prachtige fietstocht maken langs de kust van het Veluwemeer.


Elburg is een stad die u moet ervaren. Het is een unieke vestingstad op de Veluwe, prachtig gelegen aan de randmeren. Elburg heeft een grote monumentdichtheid, sfeervolle horecagelegenheden en diverse toeristische ondernemingen. Vroeger was het zelfs een welvarende Hanzestad. Elburg is dè perfecte plek voor watersportliefhebbers, fietsers en wandelaars. Dit mag u niet missen.

Elburg bereikt u in 10 autominuten